Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Promašio za metar

VIDEO Posljednji let transportera umalo se pretvorio u tragediju

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Posljednji let njemačkog vojnog transportnog zrakoplova C-160 Transall, umalo je završio tragično po posjetitelje, koji su došli vidjeti njegov posljednji let.

Incident se dogodio u utorak na vojnom aerodromu Ballenstedt, gdje se za navedenu priliku okupilo oko 1.000 promatrača, prenosi Bild.

Pročitajte i ovo Ilustracija Incident u vrtiću Dijete od godinu i pol samo izišlo iz vrtića: "Dogodio se vrlo ozbiljan propust" Ilustracija Škola u Trogiru Uhićen otac učenice koji je upao u razred i šakom udario profesora: "Djeca su u šoku!"

>> Zbog ovoga pilotu prijeti nečastan otpust iz vojske

Zrakoplov je sletio oko 11 sati i pronaći će svoje mjesto u muzeju Wernigerode, no priča je mogla završiti i posve drugačije, sudeći po video snimci, koja je objavljena na LiveLeaku.

C-160 je zapravo sletio prije piste, i to na cestu koja prolazi neposredno ispod nje, a prvi promatrači u tom su se trenutku od zrakoplova nalazili tek metar do dva.

Ipak, pilot je, nakon što je zrakoplov sretno odskočio, uspješno sletio na pistu i zaustavio ga bez dodatnih komplikacija. Pogledajte na video snimci koliko je opasno to slijetanje bilo.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene