Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Dolijali provalnici

VIDEO: Uhićeni pomoću Fejsa

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Facebook se do sada pokazao korisnim iz mnogo razloga. Možete se našaliti s prijateljima i objaviti fotke na kojima primjerice, hrču na sofi ili grle WC školjku, možete na ljude bacati elektroničke ovce, a možete naprimjer i uhvatiti lopove koji su vam provalili u kuću.

Upravo to se dogodilo Niteshu Bhakti. S prozora svoje sobe uočio je trojicu nepoznatih muškaraca kako ulaze u kuću i s laptopom se sakrio na tavan. Lopovi su zavezali njegovu majku i sestru kako bi nesmetano mogli 'očistiti' kuću, a Nitesh je za to vrijeme na svom Facebook profilu promijenio status. Napisao je nekoliko poruka, tj. poziva za pomoć, a ubzo ih je vidio njegov najbolji prijatelj koji je odmah nazvao policiju. Plavci su brzo stigli i uhitili lopove.

Pročitajte i ovo Ilustracija Ulovili ih Dvojac provalio u hotel kod Opatije, odale ih kamere: Kod jednog pronađen i kokain Ilustracija Osmero u istražnom zatvoru Uskok objavio kako su dvije skupine uvozile luksuzne aute i varale na porezu: Državu ukupno oštetili za najmanje milijun eura

 

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene