Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Prosvjed u centru grada

VIDEO Policija suzavcem rastjerala prosvjednike u Ankari

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Turska policija rastjerala je sinoć uz pomoć suzavca više stotina prosvjednika u središtu Ankare, jedanaestog dana prosvjeda protiv turskog režima.

Policija je preplavila ulicu Tunali Hilmi, pa su vlasnici restorana bili prisiljeni zatvoriti svoje objekte. Nešto ranije, zamjenik premijera Bulent Arinc rekao je da će premijer Recep Tayyip Erdogan razgovarati u srijedu s predstavnicima prosvjednika koji već 11 dana traže njegovu ostavku.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Prosvjedi u Istanbulu i Ankari VIDEO Turci ne žele slušati premijera, sinoć opet izašli na ulice Slika nije dostupna Demonstracije u Turskoj Erdogan se vraća u domovinu, čekaju ga ulice pune prosvjednika

>> VIDEO Turci ne žele slušati premijera, sinoć opet izašli na ulice

Demonstranti ne planiraju odustati od svojih zahtjeva a premijer ih je upozorio da će 'platiti cijenu', te da vlada ima 'granicu' strpljenja.

Antivladini prosvjedi počeli su kada je policija prije 10 dana upotrijebila suzavac i vodene topove kako bi rastjerala demonstrante koji su prosvjedovali zbog planova o gradnji u središnjem parku u Istanbulu. To se u međuvremenu pretvorilo u antivladine prosvjede širom zemlje, najteže u posljednjih nekoliko desetljeća. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene