Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

Milanović: "Ovo je priprema za državni udar"

Šok u prometu

VIDEO Policija ga zaustavila, a on ih izrešetao 'Kalašnjikovom'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Trebala je to biti rutinska prometna kontrola, no pretvorila se u krvavi obračun pomahnitalog vozača, naoružanog automatskom puškom s prometnim policajcima.

Dvoje prometnih policajaca iz Middlefielda u Ohiju zaustavili su Jamesa Gilkersona (42) u prometu, no prije nego što su mu se približili, on je izašao iz automobila s automatskom puškom tipa AK-47 u rukama i otvorio vatru na njih.

Pročitajte i ovo Policija na terenu nakon pucnjave na zagrebačkoj Trešnjevci Pucnjava na Trešnjevci VIDEO Užas u Zagrebu: U muškarca ispalio nekoliko hitaca pa pobjegao! Pucnjava u Maksimiru Pucnjava u Zagrebu Žena ubijena u Zagrebu: ''Upomoć, upomoć, tata je upucao mamu!''

>> Pucao ispred ureda talijanskog premijera, ranio dva policajca i prolaznicu

Policajci su uzvratili vatru i ranili napadača. On je tad počeo vikati 'Ubijte me!' i posrnuo je na tlo, no i dalje je pucao. Policajci su upotrijebili nužnu silu i ubili napadača, no razlog ili motiv njegovog napada, koji se dogodio još u ožujku, i dan danas je nepoznat.

Čitav incident zabilježila je kamera u policijskom vozilu.

Ukupno je ispaljeno 70 metaka na obje strane. Oboje policajaca je ranjeno, u ruku te nogu. U prtljažniku automobila pronađeno je još na stotine komada streljiva, još jedna puška i barut.

'Ne znam što je planirao i gdje je krenuo. Znam samo da je izašao iz automobila s namjerom da ubije moje kolege... nema kriminalni dosje, nije bio član niti jedne sumnjive organizacije. Bio je samotnjak...', rekao je šef policije Middlefielda, prenosi msn.com.

Policajci koji su ranjeni prošlog su mjeseca odlikovani za svoju službu.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene