Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Potrošila 100.000 dolara na estetske zahvate

VIDEO: Pogledajte kako izgleda nakon 52 operacije

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Cindy Jackson, 55-godišnjakinja iz SAD-a, za razliku od svojih vršnjakinja, čvrsto je odlučila ne ostarjeti, pa je uložila više od 100.000 dolara u čak 52 estetske operacije.

'Od 52 operacije, 'samo' su njih 14 bile pod potpunom anestezijom', kazala je Cindy. 'Ostale su bile tek procedure poput Botoxa, kemijskog pilinga, stomatološke estetske operacije i laserski tretmani'.

Pročitajte i ovo Benjamin Netanyahu dijagnosticirana hernija Netanyahu ide na operaciju, vlast privremeno preuzima zamjenik premijera Morgan Ribeiro umrla je u Beogradu Operirala želudac Oglasio se turski kirurg čija je pacijentica nakon zahvata umrla u Srbiji, otkrio na što sumnja

Za ABC News je kazala kako joj nikada nije bila namjera postavljati nekakve rekorde ili slično, već je samo željela izledati što bolje. Kao djevojčica je, kaže, bila vrlo nesigurna i vršnjaci u školi su joj se rugali. ' Samo sam željela izgledati ljepše, a opet i što prirodnije. Nisam željela rezultat da ljudi bulje u mene i došaptavaju se:'Ova žena je imala mnogo operacija'. Nikada nisam željela da se vidi da sam imala estetske zahvate', kazala je.

U ime ljepote gđa. Jackson je dva puta je operirala očne kapke (i gornje i donje), pet puta je išla na facelifting, nekoliko puta na liposukciju, čak i na koljenima. 'S unutarnje strane koljena vam se nakupe masni jastučići pa vam se noge taru jedna o drugu dok hodate', pojasnila je.

A jedan od posljednjih tretmana na kojima je bila stimuliranje proizvodnje kolgena u rukama putem posebnih injekcija. 'Sve sam učinila da izgledam mlađe, ali moje ruke su me počele izdavati. Imala sam izbočene vene, a sada se više uopće ne vide'. 

Gđa. Jackson, koja radi kao konzultantica, i drugima savjetuje da idu na kozmetičke operacije jer vjeruje da je njezin sadašnji izgled upravo ono što je i željela. 'Osjećam se mlado i neželim se pogledati u ogledalo i vidjeti staro lice. Ovo sam ja. Ne trebamo izgledati poput naših roditelja. Ovo je evolucija', zaključila je Cindy koja ima i svoju internet stranicu koju možete pogledati ovdje.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene