Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Viralna snimka

VIDEO Pogledajte putnika kojeg je s leta morala otpratiti policija, jedva je stajao na nogama

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ryanairovi putnici pljeskali su i navijali dok su jednog muškarca policajci izbacili s leta. Video je ubrzo postao viralan.

Snimka podijeljena na platformi X pokazuje policajce koji su morali pomoći muškarcu da ustane u avionu. Putnici su pljeskali i navijali, dok je muškarac teturao kabinom.

Čuje se kako jedan svjedok viče: "O, moj Bože", a drugi kroz smijeh dodaje: "On i ne zna gdje je."

Zrakoplov je preusmjeren oko jedan sat nakon što je poletio iz Liverpoola. Putnici su bez daljnjega završili put od Bordeauxa do Ibize. Jedna žena, za koju se vjeruje da je bila na letu, napisala je na platformi X: "Nemojte se drogirati, djeco."

Pročitajte i ovo Požar u Osijeku - 10 Upozorenje na snazi FOTO/VIDEO Apokaliptične scene: Pogledajte kako Osijek izgleda danas, dim se širi 40 kilometara dalje

Glasnogovornik Ryanaira dao je izjavu za Mirror.co.uk. "Let iz Liverpoola za Ibizu preusmjeren je u Bordeaux nakon što je putnik ometao let. Posada je pozvala policiju, a zrakoplov je po dolasku dočekala lokalna policija koja je otpratila putnika. Let je nastavio za Ibizu nakon kratkog kašnjenja. Ovo je sada stvar lokalne policije", priopćili su.

 

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene