Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Čista suprotnost

VIDEO Pogledajte prvi i jedini intervju s Hitlerovom sestrom

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Paula Wolf ime je žene koja je zapravo bila sestra najvećeg tiranina 20. stoljeća, Adolfa Hitlera. Godine 1959. dala je prvi i jedini televizijski intervju, u kojem je pričala o djetinjstvu sa starijim bratom.

Adolf Hitler imao je sestru Paulu, a britanski redatelj Peter Morley napravio je prvi i jedini televizijski intervju s njom. Paula je živjela sama i od socijalne pomoći u Berchtesgadenu u Austriji, a tek pokoji lokalac znao je njezin pravi identitet.

Pročitajte i ovo Prosvjednici protiv nacista okupljeni ispred rodne kuće Adolfa Hitlera (žuta kuća desno) BORBA S MITOM Preuređuje se rodna kuća Adolfa Hitlera: Cijena radova skočila za 11 milijuna eura Vladimir Putin Mesijanski osjećaji Bivši Putinov savjetnik: "Umislio je da mu Bog daje zadatke. Ići će dalje na zapad"

U intervju je Morleyju otkrila kako je njezin stariji brat Adolf oduvjek pokazivao svoju superiornost kao vođe.

Adolf Hitler: 'Vješt glumac i vrsni demagog koji je znao kako zavesti'

"Kad smo se kao djeca igrali crvenog Indijanca, moj brat Adolf je uvijek bio lider. Svi su radili ono što im je naredio. Mora da je imao taj instinkt u kojem je njegova volja bili snažnija od drugih ljudi", rekla je Paula.

Što je još rekla pogledajte u videu s njezinim intervjuom.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene