Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Snimila njemačka vlada

Pogledajte povijesno rukovanje Donalda Trumpa i Vladimira Putina

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U salonu prije početka summita G20 u Hamburgu dogodilo se i povijesno rukovanje Donalda Trumpa i Vladimira Putina. Sve je zabilježila kamera snimatelja njemačke Vlade, koja je i objavljena na Facebook stranici njemačke vlade.

Svijet je dugo čekao i sad je dočekao i to. Na summitu G20 koji je upravo počeo u Hamburgu rukovali su se i službeno Donald Trump i Vladimir Putin, dva najmoćnija čovjeka svijeta. Rukovanje je bilo kratko i srdačno te u društvu drugih visokih uzvanika summita, poput britanske premijerke Therese May.

Pročitajte i ovo Umro muškarac koji se zapalio pred zgradom suda preminuo u bolnici Umro muškarac koji se zapalio pred zgradom u kojoj se sudi Donaldu Trumpu U New Yorku se ispred zgrade suda zapalio muškarac U tijeku je suđenje Trumpu UZNEMIRUJUĆE Muškarac se zapalio ispred zgrade gdje se sudi Trumpu: Otkriva li letak na tlu razlog strašnog čina?

Američki i ruski predsjednici najavili su sastanak u četiri oka na marginama summita, a na tom sastanku razgovarat će o brojnim otvorenim pitanjima.

Pogledajte u niže priloženom videu kako je izgledalo povijesno rukovanje Trumpa i Putina.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene