Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Kamionski lančani sudar

VIDEO: Pogledajte krš i lom u Trojanama

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Snimka jučerašnje prometne nesreće u tunelu u Sloveniji, u kojoj je sudjelovalo čak sedam kamiona, procurila je u javnost.

Podsjetimo, nesreća se dogodila u tunelu Trojane, na autocesti Ljubljana Maribor, a u njoj je izgorio jedan kamion. Sve je zapravo počelo kad se mađarskom državljaninu pokvario kamion usred tunela, a tada su zaredali naleti drugih kamiona, počevši prvo sa Slovakom, koji ga je okrznuo pa potom se i državljanin BiH zaletio u gužvu. Nakon njih zaredali su Bugarin, Slovenac, Poljak te još jedan Slovenac.

Pročitajte i ovo Željeznička nesreća u Srbiji Teška nesreća u Beogradu Sudarili se vlakovi u tunelu: Jedan prošao kroz crveno, 13 osoba je ozlijeđeno Piranski zaljev Reakcije na odluku Sud odbacio tužbu slovenskih ribara: "Prihvatili su hrvatsku argumentaciju"

Rezultat čitavog lančanog kamionskog sudara, bio je taj da je kamion Mađara u potpunosti izgorio, no drugi kamioni nisu ostali zahvaćeni plamenom. Policija je na licu mjesta novčano kaznila 32-godišnjeg Slovaka i 52-godišnjeg Slovenca, a protiv 44-godišnjeg Bosanca i 43-godišnjeg Slovenca, podnijeli su i optužni prijedlog nadležnom sudu.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene