Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Utaborili mu se ispred stana

VIDEO Moćnog odvjetnika skupina prosvjednika natjerala u bijeg

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Odvjetnik koji radi za Google snimljen je kako bježi pred građanima San Francisca, koji prosvjeduju zbog deložacija četiri stana u jednoj ulici.

Jack Halprin se, tek što je sišao s autobusa, dao u bijeg pred prosvjednicima, koji su ga slijedili do njegovog stana i utaborili se ispred njega.

Pročitajte i ovo Vatrogasci pred deložacijom - 5 U srcu turističke i požarne sezone Može li bizarnije? Spašavaju živote, a sad im prijeti - deložacija: "Nemamo gdje. Čekamo nadležne da se dogovore" Ilustracija 5,1 PO RICHTERU VIDEO Prilično jak potres pogodio okolicu San Francisca: "Zgrade su se tresle"

Halprin radi na tome da se deložiraju dvoje nastavnika, terapeut i vozač taksija s obiteljima iz stanova koje su uzeli u najam, pomoću 30 godina starog zakona Ellis Act, koji omogućuje špekulantima s nekretninama da kupe stanove i preprodaju ih u kratko vrijeme, a sve to na štetu najmoprimaca, koji im u tom procesu samo smetaju.

Internetski div suočen s golemom kaznom: 'Naše strpljenje stavljaju na kušnju'

Halprinu su prosvjednici pjevali hit pjesmu Ray Charlesa 'Hit the road, Jack', dok je kasnije napuštao stan, prenosi Business Insider.

Pogledajte video.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene