Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Osiguranje u bunilu

VIDEO Papu Franju vjernik iznenadio neočekivanim poklonom!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Pripadnici osiguranja pape Franje s nemalim su iznenađenjem dočekali potez jednog vjernika koji je nasred Trga svetog Petra poglavaru Katoličke crkve odlučio dati kavez s bijelim golubicama.

Tijekom redovitog druženja s vjernicima srijedom na vatikanskom Trgu svetog Petra papi Franji je netko iz gomile dodao kavez s dvjema bijelim golubicama.

Pročitajte i ovo Papa Franjo otkazao obveze simptomi gripe Papa Franjo ponovno otkazao obveze zbog zdravlja, javili se iz njegovog ureda Papa Franjo - 2 Nakon operacije Papa Franjo vratio se u Vatikan, glavni kirurg poručio: "Sada više neće imati neugodnosti od bolesti koje je imao prije"

Pripadnici osiguranja nakratko su bili u bunilu, ali netko od njih je uzeo kavez i približio ga nasmijanom Franji. On je bez razmišljanja jednu po jednu pticu izvadio kako bi ih pustio na slobodu.

>> Besplatna turistička atrakcija: Prolazak rutom pape Franje...

Prva je odmah odletjela, ali druga se nije dala. Očito joj se svidio boravak na Franjinoj ruci tako da ju je Franjo nekoliko sekundi morao tjerati.

Inače, poglavar Katoličke crkve Trgom svetog Petra prošao je u otvorenom papamobilu, iz kojega se rukovao s vjernicima te je blagoslivljao malu djecu, koju je primao u naručje.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene