Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Trosatna vožnja

Besplatna turistička atrakcija: Prolazak rutom pape Franje...

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Od ovog vikenda turistima u Buenos Airesu nudi se ruta kojom je u tom gradu prolazio papa Franjo, dok je živio u Argentini.

Službena autobusna turneja Buenos Airesom s vodičem, rutom kojom je prolazio papa Franjo u Buenos Airesu počela je u subotu, javlja AP.

Pročitajte i ovo Papa Franjo Objavio Vatikan Papa Franjo u posljednji tren otkazao sudjelovanje u važnoj procesiji Papa Franjo predvodi misu za Veliki Petak - 1 Pati od respiratornih problema Papa Franjo na misu stigao u invalidskim kolicima: Nije mogao obred započeti na uobičajen način

Ova turistička atrakcija je besplatna, a financija je gradska vlast Buenso Airesa. Vožnja autobusom traje tri sata i prolazi ulicama kojima je prolazio papa Franjo za vrijeme svoje službe u Argentini, ali i mladih dana.

>> Papa Franjo kanonizirao troje svetaca

Bivši kardinal Jorge Mario Bergoglio, sin je talijanskih imigranata koji je rođen u Buenos Airesu te u tom gradu ima mnoga mjesta koja su poznata po njemu. 'Iz velikog broja atrakcija, tim naših vodiča izabrao je popis 24 mjesta koja su značajna za život pape Franje', rekla je Monica Kapusta, jedna od organizatora ove turneje.

Turneja uključuje mjesto na kojem je odrastao, prva župa u kojoj je služio, pa čak i brijački salon koji je posjećivao.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene