Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Dijelovi razbacani u krugu od 2 km

VIDEO Objavljena prva snimka: Spasioci zatekli stravične prizore

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Spasioci su uspjeli pronaći jednu crnu kutiju koja bi trebala rasvijetliti okolnosti nesreće.

Objavljene su prve snimke s mjesta pada zrakoplova Germanwingsa koji se u utorak prijepodne srušio u Alpama u južnoj Francuskoj.

Na mjesto nesreće stigli su spasioci i policija, a prema informacijama šefa lokalne policijeDavid Galtier , preživjeli nisu pronađeni. Poginulo je 150 osoba.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Tragedija u Alpama Među poginulima dvoje opernih pjevača, 16 tinejdžera i dvije bebe Slika nije dostupna Nema preživjelih 'Želim izraziti sućut obiteljima sviju žrtava. To je tragedija'

Zrakoplov je pao na sijegom prekriven, teško pristupačan dio Alpa na jugu Francuske. Nitko od 150 putnika i članova posade nije preživio. Oni koji su nadlijetali mjesto pada kažu kako je prizor stravičan. Airbus A 320 potpuno se raspao, a dijelovi su razbacani u krugu od dva kilometra.

UŽIVO Roditelji u panici zvali djecu na mobitele, sada očekuju najgore

Do mjesta pada zbog teško pristupačnog terena mogu samo helikopteri, ali i oni vrlo teško zbog niskih oblaka i lošeg vremena. Uspostavljen je krizni centar. Stigle su već stotine spasilaca, vojnika, vatrogasaca. Doprema se i jaka rasvjeta kako bi se operacija mogla nastaviti i tijekom noći. Spasioci procjenju kako će im zbog nepristupačnog terena i loših vremenskih uvjeta trebati nekoliko dana da dođu do svih žrtava.

 Objavljene prve fotografije mjesta pada Airbusa

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene