Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Trenutak za 'infarkt'

VIDEO Momci su mogli vrlo lako poginuti

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Bungee skokovi nisu uvijek isključivo pozitivan adrenalinski šok. mala neopreznost može dovesti do tragičnih posljedica.

Iako u niže priloženom videu nije došlo do tragedije, dvojica mladića jasno su uspjela na svom primjeru dočarati kako neopreznost i manjak međusobne komunikacije mogu izazvati potencijalno pogibeljnu situaciju.

Pročitajte i ovo Ljudi odaju počast stradalima u terorističkom napadu u Moskvi 140 mrtvih i 182 ranjenih Nema kraja agoniji nakon terorističkog napada u Moskvi: Još se uvijek traga za 95 nestalih osoba Rusiji je teško povjerovati da je Islamska država odgovorna za teroristički napad Napad u Moskvi Rusiji je teško povjerovati u krivnju Islamske države: "Zapad se požurio pripisati im odgovornost"

>> Nagnuo se kroz prozor, zapalio cigaretu, pao s 20. kata i preživio!

Video je snimljen u Rusiji, na krovu jedne stambene zgrade, s koje očito mladići vole izazivati sudbinu bungee skokovima. Sreća u nesreći je ta što je bungee uže izdržalo dvostruki teret bez problema. Pogledajte u videu, kojeg prenosi English Russia, koliko su sreće ti mladići imali.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene