Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Premijera filma '3096 dana'

VIDEO Osam godina pakla na filmu: Istinita priča o Nataschi Kampusch

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U Beču je održana svečana premijera filma '3096 dana' redatelja Sherry Hormana. Film je temeljen na biografiji i istinitoj priči o Nataschi Kampusch, koja je bila oteta i držana punih osam godina odnosno 3096 dana u zatočeništvu.

Uoči premijere filma Natascha Kampusch je za svoj 25. rođendan pred milijunskim TV auditorijem dala intervju i prvi put priznala kako ju je njen otmičar Priklopil silovao u podrumu. Okrutni manipulator bio je jedina osoba, koju je vidjela u dugih osam godina ili 3096 dana, po čemu je film i dobio ime. Plavokosa glumica Antonia Campbell-Hughes (30)nositeljica je glavne uloge.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Otežava joj se svakodnevica Kampusch: 'Ne znam koliko ću dugo to moći izdržati' Slika nije dostupna Nagađanja u Austriji Otmičara Natasche Kampusch ubio je njegov prijatelj?

'Film je jedan do načina da javnosti kažem što se točno dogodilo, te se nadam kako će me sada svi pustiti na miru. Svaki dan pokušavam s pozitivne strane promatrati to što mi se dogodilo. Nikada neću proživjeti mladost kakvu su proživjeli mnogi tinejdžeri. Pomaže mi kada mi drugi ljudi pričaju svoja iskustva iz tih godina', rekla je Natascha uoči premijere filma o događaju, koji je šokirao svjetsku javnost. Također je otkrila kako želi zadržati kuću u kojoj je bila utamničena, jer ne želi da drugi gledaju mjesto njenog mučeništva.

>> Kampusch u autobiografiji detaljno opisuje patnje

Podsjećamo, tada desetogodišnja Natascha Kampusch nestala je na putu do škole 9. ožujka 1998. Policija je pokrenula  opsežnu potragu diljem zemlje, alarmirani su svi mediji, ali djevojčici nije bilo traga. Nataschu je oteo Wolfgang Priklopil i držao je zatočenu osam godina u mračnom podrumu bez prozora.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene