Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Prijetio lažnom bombom

VIDEO: Pljačkaš se poskliznuo pa su ga upucali

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Pljačkaš banke u Marylandu se pri bijegu u ključnom trenutku poskliznuo i policajcu su ga ubili.

Napadač je, naime, upao maskiran i naoružan u banku, a jedna mušterija ga je pokušala spriječiti kad je ugledala da ovaj izvlači oružje, nakon čega ju je napadač udario pištoljem. Zatim je nasred banke postavio bombu, za koju se poslije ispostavilo da je lažna. Bila je to spužva umotana u ljepljivu vrpcu iz koje su izlazile žice. Policija je stigla za minutu, no nisu mogli ništa učiniti jer je pljačkaš zatočio ljude u banci i još jednu lažnu bombu zalijepio je za sebe.

Pročitajte i ovo Ubijeni policajci u Sjevernoj Karolini ubijen i napadač Četvero policajaca ubijeno, četvero ranjeno: Došli su uhititi zločinca, a onda je na njih otvorena vatra Pucnjava u Charlotteu Sjeverna Karolina Pucnjava u SAD-u: Na policajce na zadatku otvorena vatra, trojica ranjena, jedan ubijen?

Nakon 14 minuta izašao je sa ženom koju je uzeo kao taoca te je koristio kao živi štit. Torba u kojoj je bio novac eksplodirala je i pustila crveni dim kojim se, kao mjerom sigurnosti, obilježavaju opljačkane novčanice. Pljačkaš se potom okliznuo na snijegu, žena je u tom trenutku pobjegla, a policija je ustrijelila počinitelja. Cijeli događaj snimio je helikopter lokalne televizije.

U okršaju je lakše ranjen policajac kojeg je u pucnjavi metak okrznuo nogu. Pretpostavlja se da se radi o rikošeu.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene