Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Stali vlakovi

VIDEO: Ogorčeni i uplakani putnici Eurostara

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
‘Samnom je bila moja četverogodišnja kćerka. Hodala je samnom po tračnicama’, rekla je kroz suze jedna putnica Eurostara čijih je pet vlakova jučer zaglavilo u Eurotunnelu.

Putnici koji su se probijali tunelom ljuti, ogorčeni, a neki i uplakani stigli su do Lodona, pješice se probijajući kroz tunel, piše Reuters. 'Vrućina je bila nepodnošljiva. Jednu su djevojčicu prevezli u bolnicu jer se rušila u nesvijest’, rekla je jedna putnica. Eurostar obećaje da će istražiti što se točno dogodilo te putnicima ponuditi kompenzaciju. 'Putnicima nudimo povrat punog iznosa koji su platili za kartu, jedno besplatno putovanje Eurostarom, ako to žele i 150 funti svakom putniku koji se prevozio vlakovima koji su stali’, rekao je Richard Brown, glavni šef Eurostara.

Pročitajte i ovo Ilustracija Put iz pakla Dalekovod se srušio na vlak: 700 putnika bilo je zarobljeno i bez WC-a osam sati Mario Grbešić "Vlakovi su sigurni" Frontalni sudar vlakova izbjegnut za dlaku: "Ljudski faktor teško je izbjeći kada se dogodi situacija kao što je ova"

>> VIDEO: Zbog snijega 2.500 putnika sate proveli u tunelu

>> Putnici dva nagibna vlaka cijeli dan zameteni u snijegu

Podsjetimo, i u Hrvatskoj su jučer zameteni u snijegu bili putnici dva nagibna vlaka. HŽ ipak nije darežljiv kao Eurostar, pa je putnicima koji su cijeli dan bili u vlaku obećao ponuditi jednu besplatnu vožnju ili povrat novca.
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene