Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nije niti primijetio

VIDEO: Obamu gađali knjigom u glavu, osiguranje ponovno zakazalo

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Bivšeg američkog predsjednika gađali su cipelama, a aktualnog je netko u glavu pokušao pogoditi knjigom.

Pročitajte i ovo Joe Biden Otkriveno u knjizi Za neke stvari očito još nije prestar: "Dobar seks" tajna je dugog i sretnog braka Joea Bidena Milorad Dodik Sanja veliku Rusiju Dodik veličao osuđene ratne zločince: "Ne smijete ih zaboraviti samo zato jer je netko rekao da su oni izvršili zločin"

Incident se dogodio na skupu u Philadelphiji, a prema video snimci koju prenosimo, sam Obama, čini se, nije niti shvatio da ga je netko pokušao pogoditi knjigom u glavu.

>> VIDEO: Busha novinar gađao cipelom

Obama je držao govor na skupu u sklopu kampanje potpore demokratskim predstavnicima u nadolazećim izborima za američki Kongres, koji će se održati 2. studenog, prenosi Daily Mail. Kasnije se u publici, bez ikakvog povoda i razloga pojavio i potpuno obnažen muškarac, kojeg je uhitila policija, no nema informacije je li on bacio knjigu na Obamu.

Zbog incidenta američki mediji obrušili su se na američku tajnu službu, koja očito nije bila dovoljno blizu Obami, da predvidi ili uoči opasnost. Slična stvar se dogodila bivšem američkom predsjedniku Georgeu W. Bushu, kojeg je irački novinar gađao cipelama.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene