Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Kamion naletio na autobus

VIDEO: Na turističkom obilasku snimili vlastitu nesreću

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Osamnaest putnika gradskog autobusa u Turskoj na svoje je oči bespomoćno promatralo kako se kamion zaletava u njihov autobus. Na svu sreću, u strahovitom sudaru koji je uslijedio, nitko nije poginuo.

Nesreća se dogodila prošlog petka u gradu Isparta, no snimka iz sigurnosne kamere postavljene u autobus, snimila je trenutak naleta kamiona na autobus i prestravljena lica putnika, prenosi agencija Reuters. Od siline udara, vozač autobusa završio je na stepenicama autobusa, odakle se ošamućen pridigao nakon nesreće i oteturao van vozila.

Pročitajte i ovo Nesreća u Njemačkoj Sve službe na terenu FOTO/VIDEO Objavljene snimke s mjesta strašne nesreće u Njemačkoj: Prevrnuo se Flixbusov autobus, najmanje je pet osoba poginulo Ilustracija Užas u Srbiji Ženu (69) udario kotač koji je otpao s autobusa, prikovao ju je za ogradu: Umrla je

Prometne nesreće zbog loših uvjeta na cesti i neoprezne vožnje u Turskoj su izrazito česta pojava. Godišnje na tisuće ljudi pogine ili završi s ozljedama u takvim nesrećama.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene