Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pažljivi vozač

Bogataš zaustavio promet, izašao iz terenca i napravio OVO!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Neugodnosti na cestama najčešće povezujemo s vozačima u velikim i snažnim automobilima. Ova priča možda to promijeni.

Starica se našla zarobljena na izuzetno prometnom raskrižju, nakon što se vozačima upalilo zeleno svjetlo. Vozači su je pokušavali zaobići, što je staricu koja teško hoda, dodatno zbunilo i omelo u prelasku raskrižja.

Pročitajte i ovo Ruska ratna krstarica Varjag Dalekodometna kampanja Ruski ratni brodovi uplovili na nemirno područje: Pobunjenici im obećali sigurnu plovidbu, ali... Ljudi odaju počast stradalima u terorističkom napadu u Moskvi 140 mrtvih i 182 ranjenih Nema kraja agoniji nakon terorističkog napada u Moskvi: Još se uvijek traga za 95 nestalih osoba

>> Pogledajte nevjerojatno oranje na ruski način

Kamera postavljena u jednom automobilu zabilježila je kako je jedan vozač,iz suprotnog smjera, usred raskrižja zaustavio svoju Toyotu Land Cruiser i izašao kako bi starici pomogao preći cestu. Ovakav čin solidarnosti prema pješacima i starijim osobama u današnje se vrijeme nažalost sve se rijeđe viđa što gestu ovog Rusa čini još posebnijom.


Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene