Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Od heroja do burze rada

VIDEO Nakon što je golim rukama otjerao morskog psa - dobio otkaz!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Krajem siječnja cijeli ga je svijet slavio kao pomalo ludog heroja, nakon što je golim rukama spasio turiste na jednoj australskoj plaži, otjeravši morskog psa koji je priprijetio u plićaku. Sada je baš zbog tog herojstva dobio otkaz.

Paul Marshallsea (62) iz Walesa u siječnju je proglašen herojem nakon što je snimka na kojoj se vidi kako golim rukama tjera morskog psa, koji je priprijetio kupačima na jednoj plaži u Australiji. No, upravo ga je snimka tog junaštva koštala radnog mjesta.

Pročitajte i ovo Podvodni dronovi Prvi modeli u upotrebi do kraja godine Ghost Shark i Manta Ray: Australija i SAD predstavili budućnost modernog ratovanja Ilustracija Opasne vode Strašan napad morskog psa: Ozlijeđeni 20-godišnjak helikopterom prevezen u bolnicu

>> Hrabar ili lud? Golim rukama tjerao morskog psa!

Nevladina udruga u kojoj je bio zaposlen njemu i njegovoj supruzi dala je nogu jer su oboje još od travnja prošle godine bili na bolovanju zbog, kako su sami rekli, stresa. Istovremeno, uz silni stres Paul je išao hvatati morsku neman za peraju. U udruzi su očito zaključili da je ozdravio.

U izjavi za lokalne medije u Walesu Paul i supruga kažu da su šokirani otkazom. Tvrde da su baš mislili zatvoriti bolovanje nakon povratka kući iz Australije.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene