Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Obratio se naciji

VIDEO: Novi Berlusconijev ispad u javnosti

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Talijanski premijer Silvio Berlusconi poslao je video poruku svojim pristašama ističući kako Italija nije 'slobodna zemlja'.

U poruci još jednom ponavlja kako se njegovi protivnici ponašaju sramotno. Riječ je o trećoj takvoj poruci koju je objavio nakon što mu je propala mogućnost da zadrži imunitet i suđenje za poreznu prijevaru se nastavlja 28. veljače. Uz sve to, milanski istražitelji i dalje iznose nove podatke o raskalašenim zabavama u Berlusconijevoj vili  i prijete mu optužbe za prostituciju i zloupotrebu vlasti.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Izgubio potporu Berlusconija Talijanski premijer večeras daje ostavku Slika nije dostupna Proračun do Božića Barroso: Izbori u Italiji ne smiju zaustaviti reforme

>> FOTO: Sve Berlusconijeve žene

>> Berlusconi nazvao u emisiju i podivljao

>> Berlusconi i nakon izbijanja skandala platio eskort djevojku!

Premijer je, između ostalog, napao medije što su objavili snimke njegovih privatnih razgovora. 'Nije slobodna zemlja u kojoj ne možeš podignuti slušalicu telefona i biti siguran kako vodiš privatni razgovor. Nije slobodna zemlja u kojoj građanin detalje svog razgovora može čitati u medijima, zajedno s detaljima o privatnom životu. Nije slobodna zemlja u kojoj privilegirana klasa može zlostavljati druge građane i za to ne biti odgovorna', kazao je ljutiti premijer i poručio svojim simpatizerima da se ne plaši 'oluje' koja se digla.

'Dragi prijatelji, kao što znate, oluja se ne bojim. Što je oluja veća, to sam sigurniji da moram reagirati u interesu građana i nacije. U 17 godina političke karijere svašta sam doživio. Pokušavali su me izbrisati iz politike i povijesti, čak i fizičkim napadima. Ali nikada, baš nikada moji politički protivnici se nisu ponašali tako sramotno', rekao je Berlusconi.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene