Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Zlatko Lagumdžija daje naputke

VIDEO: Lider SDP-a BiH ulovljen kako 'uređuje' Dnevnik FTV-a

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Lider SDP-a BiH i ministar vanjskih poslova BiH Zlatko Lagumdžija je ulovljen kako 'uređuje' program FTV-a, piše portal Vijesti.ba.

Nakon završene press konferencija SDP-a (27.02.2012.) Lagumdžija je prišao novinaru Darjanu Babiću te mu je dao smjernice kako treba izgledati prilog o novinskoj konferenciji SDP-a u Dnevniku FTV-a tu večer, pišu Vijesti.ba.

Pročitajte i ovo Milorad Dodik obrana želi Schmidtovo svjedočenje Nastavljeno suđenje Dodiku, a on poručio: "Ovo je namješteni politički proces" Iris Žerić, koordinator kampa Lipa Migrantski kamp Lipa Nakon što je razbijen krijumčarski lanac koji je zarađivao milijune eura Dnevnik Nove TV doznao što se događa u kampu pored granice s Hrvatskom: "Ima ih na svakom koraku"

U videu objavljenom na YouTubeu vidi se kako Lagumdžija naglašava novinaru da stavi njegovu izjavu s konferencije za novinare gdje kaže da ga je impresionirao Milanović kada je rekao 'bio bi to državni udar kad bih se miješao u rekonstrukciju Vlade Federacije BiH'. U središnjem Dnevniku FTV-a išlo je upravo to.

Također objavljeno je po naputku Lagumdžije zašto SDP BiH nije bio na sastanku s HNS-om. U video prilozima jasno je kako se novinar FTV-a držao naputaka.

Nezadovoljstvo drugih stranaka uređivanjem informativnog FTV-a kako u vlasti tako i u opoziciji sasvim je opravdano.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene