Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Kamperica u Yellowstoneu

VIDEO: Kako sam preživjela napad medvjeda?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Kanađanka koju je napao medvjed usred noći u punom kampu u SAD-u, ispričala je kako se pretvarala da je mrtva kako bi je medvjed ostavio.

U parku Yellowstone u SAD-u medvjed je ubio jednog muškarca te ozlijedio dvoje ljudi. Među njima je bila i Kanađanka Deb Freele iz Ontaria. 'Kada sam vrištala grizao me jače i mogla sam čuti kako mi se lome kosti', rekla je Freele.

Pročitajte i ovo Izraelski napad na Rafu RATNE STRAHOTE "Tragedija, djevojčica je rođena kao siroče": Spasili bebu čija je majka ubijena u napadu Ilustracija teško je ozlijeđena Strava u Zagrebu: Ponudio djevojci prijevoz pa je nakon svađe izbacio iz auta, udario i vukao po cesti

Kada je shvatila da joj vrištanje neće pomoći, pravila se da je mrtva. 'Rekla sam sama sebi, pravi se da si mrtva. Potpuno sam se opustila, a ubrzo sam osjetila da popušta stisak njegovih zubi. Naposljetku me pustio', rekla je Freele.

'To je za mene bila strašna stvar. Moram misliti da medvjed nije bio normalan. Bio je veoma tih, nije pustio ni glasa. Imala sam osjećaj da me proganja', ispričala je Freele. Ovo je stravično iskustvo nije obeshrabrilo, a sama naglašava kako je već nakon nekoliko sati nakon napada bila spremna kampirati ponovno.

Napad jer preživjela još jedna osoba čiji se identitet ne zna, ali mediji naglašavaju da je riječ o tinejdžeru. Medvjedi u Yellowstonu nikoga nisu napali još od 1980-ih, a službenici parka tragaju za nasilnom životinjom.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene