Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Otmica u SAD-u

VIDEO: Kuća strave u kojoj je provela 18 godina

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Phillip Garrido, otmičar Jaycee Lee Dugard tvrdio je da razgovara s Bogom kroz kutiju, potvrdio je njegov otac napominjući kako je njegov sin lud.

U isto vrijeme novinari su snimili kuću u kojoj je 18 godina bila zatočena 29-godišnja Jaycee i u kojoj je rodila dvoje djece. 'Kada smo pitali djevojčice idu li u školu, odmah su poput robota odgovorile da ih školuju kod kuće. Veoma izravno. Odmah smo primijetili da su bile veoma blijede te da imaju svijetle plave oči, kao i Garrido. Mlađa je djevojčica cijelo vrijeme gledala direktno u mene, kao da gleda u moju dušu. Starija je gledala u strop te svog oca kao da ga obožava, a kada smo ih ispitivali mlađa je djevojčica pažnju usmjerila prema nama, dok je starija cijelo vrijeme trčala', ispričala je policajka Allison Jacobs svoj susret s otmičarem.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Nakon 33 godine 'Želim da Garrido plati za sve svoje zločine' Slika nije dostupna Pogreška policije Policija mogla i prije spasiti djevojku otetu prije 18 godina

>> Policija mogla i prije spasiti djevojku otetu prije 18 godina

Otmičar Phill Garrido bio je uvjeren kako razgovara s Bogom kroz kutiju, a i policiji se pri prvom susretu činio čudnim i nestabilnim. Prve riječi koje je Jaycee rekla svojoj majci kada ju je vidjela nakon 18 godina bile su: 'Mama, rodila sam djecu.' Njezin očuh kaže da je razvila jako emotivnu vezu sa svojim otmičarem, Phillipom Garridom, piše Daily Mail. 'Ona taj odnos smatra gotovo brakom', rekao je Carl Probyn.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene