Obavijesti Video Pretražite Navigacija

VIDEO: Karadžić na zabavi

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Pogledajte ekskluzivnu snimku Radovana Karadžića! Bivši lider Srba u Bosni bio je nedavno jedan od mnogobrojnih gostiju povodom Dana klinike Plodnost, na kojoj je domaćin dr Savo Bojović, uz ostalo, predstavio knjigu "Razgovori o seksu".

U nedjelju, 22. lipnja, u dvorištu Klinike u Novim Banovcima, Radovan Karadžić je, koristeći identitet dr Dragana Davida Dabića, došao u pratnji ženske osobe koja se dr Bojoviću predstavila kao Snežana. 

Pročitajte i ovo Ilustracija Beba je umrla Užas u susjedstvu! Žena ispričala kako ju je tijekom poroda doktor vrijeđao i tukao: "Uzeo je mog malog anđela koji sada leži u grobu" Kirurg udara pacijenticu za vrijeme operacije Dobila odštetu od 70 dolara UZNEMIRUJUĆI SADRŽAJ Kirurg za vrijeme operacije tri puta udario 82-godišnjakinju: Sad je slijepa na jedno oko

Pozdravljajući se s domaćinom, inače poznatom po VEP aparatu koji se koristi za potenciju, Radovan Karadžić pokazao je na ženu koja je došla na proslavu u njegovoj pratnji, i dr Bojoviću rekao: "Ovo nije moja mlađa sestra, nego vaša! " 

Na snimci možete vidjeti i Karadžića koji potom jednog starijeg muškarca pita: "Gdje ćemo mi sada?", a potom i u redu kod švedskog stola, gdje sa šeširom na glavi, čeka da se posluži. 

Tako je tog dana, bivši lider Srba u Bosni, koristeći identitet doktora Dabića, prevario mnogobrojne goste, među kojima su bili ugledni lekari, slikari, novinari, a i poneki diplomata...

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene