Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Želje...

VIDEO Iranci 'potopili' 'američki nosač zrakoplova'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Iranci su potopili američki nosač aviona, a u napadu su sudjelovali i borbeni čamci kao i helikopteri ratne avijacije - scenarij je to koji bi Iranci voljeli vidjeti.

Pročitajte i ovo Emmanuel Macron, Ursula von der Leyen pozivi na deeskalaciju Svijet u strahu od novog sukoba zbog napada na Iran: "Apsolutno je nužno da regija ostane stabilna" Izraelske rakete pogodile lokaciju u Iranu Iz minute u minutu Šef NATO-a oglasio se o ratu na Bliskom istoku; Iranski ministar: "Izraelski dronovi nisu prouzročili štetu..."

Potapanje 200 metara dugačkog lažnog američkog nosača zrakoplova, predstava je iranske vojske koju su u srijedu priredili za svoju javnost. Događaj je prenijela iranska TV postaja, javlja RT.

Iranska vojska uništila je nosač aviona kojeg su sami proglasili američkim plovilom i koji je bio lažnjak. Sve je to bilo u sklopu pompoznih vojnih vježbi.

Ključna faza pregovora: 'Ne smijemo propustiti ovu priliku'

Tijekom parade moći poručili su: 'Neka i Amerikanci i ostatak svijeta znaju da je američka mornarica jedna od naših meta i da nam je potrebno samo 50 sekundi kako bi uništili svaki američki brod', rekao je general Mohamed Ali Jafari. 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene