Obavijesti Video Pretražite Navigacija
URUŠILI KROV

VIDEO Helikopter mornarice ozlijedio osmero ljudi: Trebali podijeliti slatkiše i cvijeće, a izazvali kaos

Helikopter u trenutku nesreće
Helikopter u trenutku nesreće Foto: Screenshoot/Twitter
Na Nacionalni dan djeteta organiziran je prelet helikoptera tajlandske mornarice koji je trebao podijeliti cvijeće i slatkiše, ali helikopter je izazvao urušavanje krova.

Petero djece i troje odraslih ozlijeđeno je u subotu na Tajlandu kada je helikopter koji je nadlijetao dječju zabavu izazvao urušavanje krova stadiona.

Helikopter tajlandske mornarice letio je nisko kako bi podijelio cvijeće i slatkiše za djecu koja su slavila Nacionalni dan djeteta, ali je helikopter uzrokovao urušavanje krova od čelika i platna.

Bangkok Post izvijestio je da je lokalni općinski ured zatražio od mornaričkog zapovjedništva da organizira prelet. Gradonačelnik Tha Changa Tawatchai Chantakit rekao je na poslijepodnevnoj konferenciji za novinare da će općina u potpunosti nadoknaditi štetu ozlijeđenima, piše Daily Mail.

 

Glasnogovornik mornarice uputio je isprike u ime glavnog zapovjednika mornarice, admirala Choengchaija Chomchoengpaeta.

Pročitajte i ovo Nekoliko trenutaka prije nesreće UZNEMIRUJUĆI SADRŽAJ VIDEO Jeziva snimka iz unutrašnjosti putničkog aviona nekoliko trenutaka prije pada

Pročitajte i ovo Brandenburška vrata Brandenburška vrata Automobilom se zabio u simbol Berlina: Poginuo na licu mjesta, istražuju se okolnosti

Ozlijeđena djeca i odrasli prebačeni su u bolnicu, ali ubrzo su otpušteni.

Godine 2017. borbeni zrakoplov Jas 39 srušio se tijekom mitinga na Dan djeteta u pokrajini Songkhla, na jugu Tajlanda, u preletu koji su organizirale Kraljevske tajlandske zračne snage.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene