Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ima li stradalih?

VIDEO Hamas kroz tunel pokušao ući u Izrael pa ih bombardirali

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
I Izrael i Hamas potvrdili su kako su se pripadnici Hamasa našli u tunelu na koji je izraelska vojska izvela zračni napad. O ishodu pak, svatko ima svoju priču.

Izraelska vojska danas je priopćila kako je spriječila napad 13 militanata koji su u Izrael navodno pokušali ući kroz tunel.

Pročitajte i ovo Olaf Scholz Duboko zabrinuti Nižu se osude iranskog napada na Izrael: "Ovo je novi korak u destabilizaciji regije" Izraelska vojska - 6 Otvara se nova fronta? Izrael objavio da je spreman za akciju protiv moćne sile: "Kao što uništavamo Hamas, tako ćemo i njih..."

U javnost su pustili i snimku kako izraelski zrakoplovi bombardiraju te militante u tunelu, nekih 250 metara unutar izraelske granice nedaleko jednog kibuca.

Izrael tvrdi da je novo primirje dogovoreno, Hamas tvrdi suprotno

Glasnogovornik izraelske vojske rekao je kako vjeruju da najmanje jedan militant poginuo u njihovu napadu. Iako snimka postoji još uvijek nije potvrđena njena autentičnost kao ni mjesto ili vrijeme kada se dogodilo.

U Hamasu su potvrdili kako su njihovi članovi doista inflitrirali unutar izraelskih granica te da je na njih izveden zračni napad, ali tek po povratku s misije te da nitko nije stradao odnosno da su se svi sigurno vratili u pojas Gaze, javlja Associated Press.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene