Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Vozač ozlijeđen

VIDEO: Gliser se prevrnuo pri brzini 275 km/h

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U međunarodnom natjecanju trkaćih glisera pri brzini od 275 kilometara na sat prevrnulo se jedno polovilo, a vozač je završio u bolnici s unutarnjim ozljedama.

Trkaći gliser na natjecanju Firebird u Chandleru, Arizoni tijekom utrke naišao je bovu uslijed čega se prevrnuo. Gliserom Tomato Two upravljao je Joel Webber i u trenutku nesreće vozio je brzinom od 275 kilometara na sat, piše AP. 'Jednostavno se odjednom okrenuo u desno', rekao je šef tima Mark Kasten. 'Gliser se prevrnuo, kapsula iz broda je ispala i odletjela u zrak', dodao je.

Pročitajte i ovo Emil Maružin i Nevio Vitasović Završila u bolnici Ženi noga zapela u propeleru glisera, spasili je hrvatski policajci: "Svaka minuta bila je bitna" Prevrnuti brod na Filipinima Strava na Filipinima VIDEO Prevrnuo se brod krcat s putnicima: Poginulo najmanje 25 ljudi

U prvi se trenutak činilo kako Joel Webber nije neozlijeđen, međutim pri pregledu je ustanovljeno da ima unutarnje ozlijede i hitno je prevezen u lokalnu bolnicu na jedinicu intenzivne njege. Natjecanje je nastavljeno, a trenutačno stanje Webbera nije poznato.


 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene