Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Otpuhao ju avion

VIDEO Ženu je doslovno otpuhao avion!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zračna luka Princess Juliana International Airport na karipskom otoku Saint Martinu nalazi se izuzetno blizu plaže Maho, te se stoga prolaznike upozorava na poseban oprez, no mnogi upozorenja zanemaruju

Uzletno-sletna pista zračne luke i plaža Maho odvojene su samo ogradom stoga se ljude poziva na poseban oprez, no jedna je djevojka zanemarila upozorenja i previše se približila zrakoplovu koji se spremao za polijetanje.

Pročitajte i ovo Dalibor Vučić, HGSS Tragedija u blizini Zagreba HGSS-ovac koji je među prvima izašao na teren ispričao kako je izgledala akcija spašavanja nakon pada aviona U šumi kraj Kerestinca srušio se manji zrakoplov - 9 Hitne službe na terenu FOTOGALERIJA Pogledajte prve fotografije s mjesta nesreće nakon što se u blizini Zagreba srušio avion

Djevojka se, očito, u potrazi za uzbuđenjem približila zrakoplovu na pisti uhvativši se za ogradu, no sigurno nije znala kakva je snaga mlaznih motora zrakoplova koji se na pisti nalazio.

Kako je zrakoplov počeo ubrzavati tako je i potisna snaga njegovih motora postajala sve jača, te je ovu djevojku odbacila do betonskog zidića u koji je udarila glavom. Prolaznici su joj pohitali u pomoć, no nisu poznate ozlijede koje je zadobila.

Na plaži Maho nalaze se brojni natpisi na kojima se upozorava na opasnost blizine zračne luke, no unatoč tome približavanje zrakoplovima dok polijeću jako je popularno, piše Daily Mail.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene