Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Netko laže

VIDEO Evo što o Ukrajini otkrivaju slike iz svemira

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Satelitske fotografije pokazuju što sve smjeraju vojne trupe.

Američka vlada objavila je nove satelitske fotografije za koje kaže da pokazuju da su ruske postrojbe prošlih dana još uvijek bile u blizini ukrajinske granice premda su u Moskvi tvrdili da su povučene.

Pročitajte i ovo Kremlj Najavljen oštar odgovor Kremlj poslao ozbiljnu prijetnju Zapadu: "Zbog glupe odluke pouzdanost nestaje preko noći" 38. obljetnica nuklearne katastrofe u Černobilu Prošlo je 38 godina Obljetnica velike katastrofe: Može li se Černobil dogoditi opet?

Snimke sa komercijalnih satelita koje je objavio State Department, a mogu se vidjeti i na twitter računu američke misije pri NATO-u, pokazuju oko 20 helikoptera kod Belgoroda, pokraj ukrajinske granice, 9. svibnja. Američka je vlada objavila fotografije istog područja snimljene 26. ožujka na kojima su također helikopteri, te snimke 22. ožujka kada letjelica nije bilo u tom području.

OPAKA ZASJEDA Proruski separatisti ubili 6 ukrajinskih vojnika!

Također su objavili fotografije u području Rostova, 75 kilometara od ukrajinske granice, snimljene 12. svibnja na kojima su oklopna vozila. Ista vozila vidljiva su na fotografijama tog područja 23. ožujka.

Ruski predsjednik Vladimir Putin je prošle srijede rekao da su povučene ruske postrojbe iz područja uz rusko-ukrajinsku granicu, što su dužnosnici NATO-a opovrgli, tvrdeći da se tamo nalazi oko 40.000 ruskih vojnika. (Hina) 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene