Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Žrtva orlova?

VIDEO EKSPLODIRALA golema žuta patka!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Velika žuta patka eksplodirala je u Tajvanu, nekoliko sati prije ponoći u novogodišnjoj noći.

Golema žuta patka, izložena na sjeveru Tajvana povodom novogodišnjeg slavlja, eksplodirala je nekoliko sati prije nego je uspjela privući mase ljudi da odbroje posljednje sate stare godine i dočekaju 2014.

Pročitajte i ovo Zračna luka Kabul, eksplozija Skrivena istina Ovo je tajna koju Pentagon posebno skriva: "Snimka otkriva da nije bila samo jedna eksplozija" Potres na Tajvanu Iznad 6,0 prema Richteru Nema mira: Niz snažnih potresa i podrhtavanja pogodilo Tajvan

Osamnaest metara visoka žuta patka na napuhavanje, replika igračke za kupanje nizozemskog umjetnika Florentijna Hofmana, eksplodirala je i ispuhala se, a od nje je tek ostala žuta mrlja u luci Keelung, gdje je postavljena prije 11 dana kao atrakcija za slavlje Nove godine.

Da, dobro vidite!

'Želimo se ispričati obožavateljima žute patke....vrijeme je lijepo i još uvijek nismo otkrili uzrok problema. Pažljivo ćemo ispitati patku kako bismo pronašli uzrok puknuća', kazao je organizator Huang Jing-tai.

Novinska agencija CNA izvješćuje da je moguće da je patka bila žrtvom orlova, tj. njihovih kandži.

I prošle je godine patka bila jedna od slavljeničkih atrakcija u tri tajvanska grada, ali ni tada nije bilo sreće jer su sve tri također eksplodirale, bilo zbog lošeg vremena ili potresa. (Hina) 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene