Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Htio se baciti s krova bolnice

VIDEO: Dramatično spašavanje s vrha bolnice

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Dramatična snimka spašavanja muškarca koji je htio počiniti samoubojstvo stiže iz Kine. Muškarac se već pustio, no spasioci su bili brži.

Sve se odvijalo na krovu zgrade u kineskom gradu Ningbou, na visini većoj od 30 metara. Povod pokušaju samoubojstva 23-godišnjeg mladića, prenosi CCTV pozivajući se na svjedoke incidenta, bila je svađa s djevojkom.

Pročitajte i ovo Vjetar nosio dijelove zgrade "Ode cijeli krov" VIDEO Kataklizma u Zagrebu: Vjetar u Španskom nosio dijelove krova kao da su od papira Urušavanje krova kuće u Sisku službe na terenu FOTO/VIDEO Dramatični prizori! U samom centru Siska urušila se zgrada: "Sve je moglo proći puno gore"

Spasioci su prvo puna dva sata pokušali pregovarati s mladićem, no kad su mu prišli, on se počeo puštati, jer nije htio odustati od namjere da si oduzme život. U trenutku kad se mladić pustio, spasioci su brzo reagirali i uhvatili ga za ruke.

Lokalni mediji prenose kako se radi o ocu dvoje djece koji je već ranije pokušao počiniti samoubojstvo predoziranjem tabletama za spavanje.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene