Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Munjevita akcija

VIDEO "Danka je kod mene u podrumu": Objavljena snimka uhićenja trojice ucjenjivača iz BiH

Munjevitom akcijom uhićene su tri osobe iz okolice Hadžića u BiH koje su putem TikToka tvrdile da imaju informacije o malenoj Danki Ilić te za njih tražile novac.

Srpsko Ministarstvo unutarnjih poslova objavilo je snimku uhićenja trojice muškaraca koji su pokušali iznuditi novac od obitelji malene Danke Ilić, djevojčice za kojom se već danima traga u Srbiji

Uhićeni su Bashar Tufanki, Zakuan Tufanki i Muhamed Tufanki, sva trojica bosanskohercegovački državljani, dok jedan ima i sirijsko, a drugi srpsko državljanstvo. piše Dnevni avaz. Bashar je priznao da je širio informacije o nestanku djevojčice te da je tražio 50 tisuća KM (oko 25 tisuća eura) zauzvrat, no tijekom ispitivanja je tvrdio da se radilo o šali. 

MUP Srbije je priopćio da je njihova Služba za borbu protiv visokotehnološkog kriminala identificirala IP adresu korisnika TikTok naloga na kojem je uživo izjavio da se malena Danka nalazi kod njega u podrumu. 

Pročitajte i ovo Nestala Danka Ilić Utrka s vremenom Potraga za nestalom djevojčicom Dankom: "Jedan pravac istrage još uvijek nije isključen"

Pročitajte i ovo Sramotno javljanje uživo Sramotno VIDEO Skandalozni video: Huškali snimatelja da udari Dankina ujaka, kamere sve zabilježile - "Udari ga Rafa, udari ga!"

Na osnovu te informacije Federalna uprava policije BiH uhitila je spomenutu trojicu i obavila pretres te utvrdili da je njegova informacija bila lažna. 

Akcija uhićenja provedena je u koordinaciji Uprave krim policije MUP-a Srbije, NCB Interpola Beograd, Ministarstva sigurnosti BiH, Direkcije za koordinaciju policijskih tijela BiH, NCB Interpola Sarajevo i Federalne Uprave policije BiH, priopćio je MUP Srbije dodajući da su svi pokazali visoki stupanj profesionalnosti i brzo reagirali na njihove informacije. 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene