Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Sramota

VIDEO Kamera snimila drske lopove - Evo što su ukrali!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Snimke nadzorne kamere pokazuju dva lopova kako kradu božićne ukrase izložene u dvorištu obitelji koja je pomoću njih prikuplja donacije za dobrotvorne svrhe.

Kamera postavljena u dvorištu žrtve snimila je lopove dok su ulazili na imanje Geoffa i Tine Patchett u britanskom mjestu Redcar, u gluho doba noći, piše Parent Dish.

Pročitajte i ovo Ilustracija Pobjegao je Četvorica napala muškarca u Dubravi: Opljačkali ga, tukli, pucali na njega i ukrali mu BMW Ukradena ogrlica, ilustracija Policija traži lopova Razbojnik u Zagrebu ženama krao nakit: Jednoj s vrata strgnuo "nekoliko tisuća eura"

Dva su lopova na taj način ukrala robu u vrijednosti oko 200 funti (oko 2.000 kuna). Svi susjedi u četvrti su šokirani, budući da je ekstravagancija njihovih ukrasa obilježje cijelog mjesta.

Više od 15 godina, ovaj bračni par primamljuje prolaznike s uređenim vrtom, a svake godine dodaju još po nekoliko ukrasa. Procjenjuju da su tijekom godina u ukrase uložili tisuće funti.

Ukradeno 100 mozgova sa sveučilišta, među njima i mozak zloglasnog ubojice

Prije nekoliko godina, prolaznici koji su došli vidjeti ukrase, predložili su da bi se na taj način mogao prikupljati novac za donacije, a Geoff i Tina prihvatili su prijedlog.

S prikupljenim novcem prošle godine - oko 3.000 kuna, opremili su zračnu ambulantu Great North. Ove godine prikupljene donacije trebale su ići spasilačkoj službi obližnjeg ljetovališta.

Unatoč krađi, Geoff kaže da će nastaviti s tradicijom kićenja i prikupljanja novca za dobrotvorne svrhe. 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene