Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Jezivo

VIDEO Bizaran video kojim Moskva vabi muškarce u vojsku: "Odaberite grad svojih snova"

Prizor iz reklame
Prizor iz reklame Foto: Screenshot/Twitter
U jezivom oglasu za novačenje ruske vojske vojnici čeznutljivo raspravljaju o svojim planovima da ponovno zauzmu Kijev i presele svoje obitelji u osvojene ukrajinske gradove.

"Znate li gdje su Pechersk Hills, u Kijevu?" jedan vojnik pita drugog dok par prolazi kroz rovove, puneći svoje oružje i izbjegavajući nadolazeću vatru u posljednjoj ruskoj reklamnoj kampanji koja je trebala potaknuti novake da se pridruže ruskim oružanim snagama.

Oglasi za novačenje iz ruske vojske nalaze se na jumbo plakatima, vrte se na televiziji, a čak se i dijele prolaznicima u područjima s velikim prometom.

Pročitajte i ovo Ivan Pernar na Volovčici VIDEO Pernarov incident ispred doma zdravlja: "Zvao sam policiju zbog Tomaševića"

"To je u centru grada, tamo živi moja teta. To je super područje", odgovara drugi pripadnik ruske vojske dok u pozadini puca pucnjava i odzvanjaju eksplozije. "Zašto?", piše Business Insider.

Prvi vojnik uperi svoje oružje govoreći: "Imam san. Tamo želim kupiti stan. Kad rat završi i ponovno zauzmemo Kijev, preselit ću svoju obitelj tamo."

Pročitajte i ovo Miro Bulj Aktualno prijepodne Bulj premijeru poklonio majicu i pitao ga: "Gdje vam je vaš veseljko?" - Plenković: ''Nadam se da ste dobro, fufljali ste više nego inače"

Pročitajte i ovo Ilustracija Mjere kontrole cijena Potrošačka košarica pojeftinila gotovo 10 posto

Uz glazbu pojavljuju se podebljana slova te piše: "Odaberite grad svojih snova."

Ostap Yarysh, dopisnik Pentagona za Glas Amerike, dodao je titlove ruskom videu i podijelio isječak u objavi na X.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene