Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Vatreni obruč

VIDEO Požar u Italiji zarobio putnike u avionu Croatia Airlinesa: "O njima se vodi sva moguća skrb"

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U vatrenom obruču u Italiji našao se i zrakoplov Croatia Airlinesa. Putnici su zbrinuti, a let će ponoviti kada se luka Palermo otvori za promet.

Međunarodna zračna luka Palermo u ponedjeljak je nekoliko sati bila i kopneno i zračno izolirana zbog požara. Zbog toga je zrakoplov Croatia Airlinesa, na charter letu, ostao zarobljen na aerodromu.

"Noćas je obavljen charter let na liniji Mostar – Palermo, a povratni let u Mostar nije bilo moguće obaviti jer je u međuvremenu došlo do privremenog zatvaranja zračne luke u Palermu zbog požara i nepovoljnih vremenskih uvjeta na Siciliji. Svi putnici s povratnog leta Palermo – Mostar su na sigurnom i o njima se vodi sva pripadajuća skrb, a kompanija će, ovisno o razvoju događaja, let obaviti kada se za to stvore uvjeti, odnosno kada se zračna luka Palermo ponovno otvori za promet", rekli su nam iz Croatia Airlinesa.

Pročitajte i ovo Razorno nevrijeme u Italiji Nevrijeme u Italiji VIDEO/FOTO Superćelija ostavila iza sebe probušene kuće i automobile: Tuča veličine golf-loptice uništila prozore u hotelima

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene