Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Vjerovali ili ne...

VIDEO 9-mjesečni dječak pred sudom zbog prijave za pokušaj ubojstva!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Dok mnoga djeca njegove dobi tek uče puzati, 9-mjesečni dječak iz Pakistana je optužen za pokušaj ubojstva i zbog toga se našao pred sudom.

Maleni Mohammad Musa, zajedno sa svojim ocem i ostatkom obitelji priveden je na suđenje zbog bacanja kamenja na djelatnike plinarske tvrtke koja je došla u njihov kvart Ahata Thanedaran 1. veljače s namjerom da im isključe plin.

Pročitajte i ovo Policija, ilustracija bilo je tragova krvi Noćno divljanje u Vrgorcu: Pijani razbijali lokal pa napali policiju Ilustracija Blizu škole Teška nesreća u omiškom zaleđu: Kamion sletio u ponor, a srećom je izbjegnuta veća tragedija

Inspektor Kashif Muhammad, koji je kao pripadnik policije bio na mjestu napada, napisao je u svom izvješću kako se radilo o pokušaju ubojstva.

Pojavivši se u sudnici, maleni Musa je plakao dok ga je djed Muhammad Yasin držao u naručju. Kasnije ga je hranio mlijekom iz bočice kako bi se mališan smirio.

'Svi su se u sudnici čudili kako je moguće da je pred lice pravde izvedeno tako maleno dijete. Kakvu to policiju imamo', izjavio je jedan sudski djelatnik.

Najbrutalnija svjedočanstva: Život pun zabrana i bičevanja

Optužba je u izravnoj suprotnosti s pakistanskim zakonom koji je dobnu granicu za kaznenu odgovornost podigao sa 7 na 12 godina 2013. godine, osim u slučaju terorizma.

Yasin je optužio policiju za laganje te za suradnju s vlasnicima plinarske tvrtke koja ih je željela istjerati iz njihovih domova i došla im isključiti plinske priključke.

'Policija i plinarska tvrtka došli su bez najave i počeli su uklanjati plinske priključke iz naših domova. Stanovnici su počeli prosvjedovati pa su blokirali cestu. Prosvjed je završio nakon što su došli stariji policijski časnici i obećali nam kako ništa od toga neće biti učinjeno. Kasnije smo doznali da su protiv nas podnesene kaznene prijave', izjavio je Yasin.

Sudac Rafaqat Ali Qamar odredio je malenom Musi jamčevinu te rekao da se mora pojaviti na idućem ročištu koje će se održati 12. travnja.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene