Obavijesti Video Pretražite Navigacija
I još trojicom

Venezuela: Nestao zrakoplov s Vittorijem Missonijem

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Četiri Talijana, među kojima i sin slavnog kreatora Ottavia Missonija, nalazila su se u malom zrakoplovu koji je nestao nakon što je napustio venezuelanske otoke Los Roques u smjeru Caracasa, navelo je u subotu talijansko ministarstvo vanjskih poslova u Rimu

Jedan od četiri nestala Talijana je i Vittorio Missoni, čelnik modne kuće Missoni, i njegova supruga Maurizia Castiglioni. Tu informaciju ministarstvo nije ni potvrdilo ni demantiralo.Pilot i kopilot se također smatraju nestalima. Potraga za zrakoplovom prekinuta je tijekom noći, javljaju talijanski mediji.

>> VIDEO Trenutak pada aviona kod Moskve snimljen iz automobila

Kuću Missoni je prije više od 50 godina utemeljio Ottavio Missoni i danas ju vode njegovo troje djece, među kojima i Vittorio. Ottavio Missoni je rođen 1921. godine u Dubrovniku, a godinama je s obitelji živio u Zadru. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Pročitajte i ovo Božena Beber izbivala više od 24 sata Sretan kraj potrage: Nestala 80-godišnjakinja vratila se kući Zrakoplov Southwest Airlines Novi kvar Boeinga Drama u zraku: Avionu otpao poklopac motora za vrijeme leta - "Hvala za infarkt!"

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene