Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Snažne eksplozije u luci

TRAGEDIJA 112 mrtvih, a od nestalih 95 osoba čak je 85 vatrogasaca

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Broj mrtvih u snažnim eksplozijama do kojih je došlo u luci Tianjin, na sjeveroistoku Kine, porastao je na 112, a 95 osoba od kojih 85 vatrogasaca, vodi se kao nestalo, objavile su u nedjelju lokalne vlasti.

Više od 700 osoba hospitalizirano je nakon eksplozija koje su proizvele veliku vatrenu kuglu kao i požare koje spasioci nisu mogli ugasiti.

Pročitajte i ovo Plamen na trajektu u Biogradu Nije bilo putnika FOTO/VIDEO Drama u Dalmaciji! Zapalio se trajekt: Nakon duge borbe s plamenom, vatrogasci uspješno otklonili opasnost U požaru na obiteljskoj kući u Draganićima poginula je jedna osoba Identitet zasad nepoznat Tragedija kod Zagreba: Nakon požara u obiteljskoj kući pronađeno tijelo

"Ukupan broj mrtvih popeo se na 112 u 9 sati 16. kolovoza", kazao je Gong Jiangsheng, pomoćnik direktora propagandne službe grada Tianjina, na konferenciji za tisak.

"Već smo identificirali 24 tijela, još moramo identificirati 88", dodao je on.

Po službenim medijima, 21 vatrogasac nalazi se među smrtno stradalima.

Kineske vlasti evakuirale su u subotu četvrti smještene u zoni od tri kilometara oko mjesta eksplozija iz straha od trovanja otrovnim supstancama. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene