Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Stiže sa sjevera

Uzbuna zbog 'meteorološke bombe'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Dio Europe priprema se na veliko zimsko nevrijeme...

Velika Britanija priprema se na prvo zimsko nevrijeme u utorak navečer nakon što je meteorološka služba Met Office izdala nekoliko upozorenja o stvaranju "meteorološke bombe" južno od Grenlanda.

Pročitajte i ovo Poplave u Dubaiu - 2 Nezapamćeno nevrijeme Ujedinjeni Emirati saniraju štetu: Najmanje jedna osoba poginula, zračni promet otežan Dubai, 16.04.2024. - 1 neviđeni prizori FOTO/VIDEO Hrvat iz Dubaija za DNEVNIK.hr o kataklizmi: "Svi trgovački centri su potopljeni, nas su evakuirali..."

Jaki vjetrovi mogli bi zahvatiti sjever i središte Ujedinjenog Kraljevstva od utorka navečer i trajati do četvrtka ujutro, navodi Met Office, koji je izdao žuto upozorenje za središte i sjever zemlje i narančasto (2. razina po jačini) za Škotsku.

Met Office predviđa oluje s vjetrovima do oko 120 km/h a moguć je i snijeg.

Nakon orkanskog nevremena, pomoć im nanijela još veću gorčinu!

Ta je služba objavila i satelitsku snimku "meteorološke bombe", zapravo područja vrlo niskog tlaka, koja se stvara južno od Grenlanda, a upozorenje je došlo u vrijeme kada u Velikoj Britaniji tek počinju zimske temperature, na kraju iznimno blage jeseni. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene