Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Organizirani kriminal

Velika akcija u BiH: 30 uhićenih među kojima je crnogorski carinik

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U BiH velika akcija pretresa i uhićenja.

Tužiteljstvo BiH naložilo je akciju otkrivanja i procesuiranja počinitelja kaznenih djela organiziranog kriminala, neovlaštenog trgovanja opojnim drogama i neovlaštenog trgovanja oružjem i vojnom opremom, prenosi Sarajevo-x.com.

Pročitajte i ovo Zgrada Općine Smokvica velika akcija u Dalmaciji USKOK pokrenuo istragu protiv načelnika i poduzetnika: Objavljeni detalji za što se točno sumnjiče Dijete koristi računalo (Foto: Guliver/Thinkstock) roditelji oprez Mamili djecu preko društvenih mreža: U velikoj policijskoj akciji u susjedstvu uhićenja zbog dječje pornografije

Akcija uključuje pretrese objekata na više od 40 lokacija u Trebinju, Bileći, Stocu, Grudama i ostalim bosankohercegovačkim gradovima. Uhićeno je i 30-ak osumnjičenih soba. Među njima je i državljanin BiH koji je radio kao carinik u Crnoj Gori.

>> Tužiteljstvo i policija BiH razbili dvije kriminalne skupine

Uhićeni će biti predani tužiteljima Posebnog odjela za organizirani kriminal, gospodarski kriminal i korupciju Tužiteljstva BiH. Iz Tužiteljstva poručuju da je ova akcija odlučan udarac organiziranom kriminalu na području BiH.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene