Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Sedam ozlijeđenih

Užasnuti putnici iskakali iz zrakoplova nakon što je skrenuo s piste

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Užasnuti putnici iskočili su iz zrakoplova Airbus tvrtke Gulf Air kad je letjelica skrenula s piste prilikom slijetanja na jugu Indije, objavili su izvori zračne luke.

Sedam putnika ozlijeđeno je u incidentu do kojeg je došlo jutros prije svitanja u zračnoj luci u Cochinu, središtu turistički razvijene države Kerala. Prilikom slijetanja po lošem vremenu, Airbus A320 iz pravca Bahreina otkliznuo se i završio u travi.

'Zrakoplov na letu Bahrein-Cochin završio je let 10 metara pored piste. Neki uspaničeni putnici iskočili su kroz sigurnosne izlaze prije nego su postavljene stepenice', izjavio je direktor zračne luke Cochin A.C.K. Nair ističući da je u letjelici bilo 137 osoba.

'Zbog oštećenog nosa letjelice, tobogani na napuhavanje nisu funkcionirali. Spasilačka ekipa je počela dopremati pomične stepenice, ali su ljudi krenuli skakati prije njihova dolaska', kazao je on.

'Ozlijeđene su osobe koje su prerano skočile', dodao je. (Hina)

Pročitajte i ovo Zrakoplovna nesreća u Argentini Dvije osobe poginule VIDEO Srušio se borbeni avion: Pilot pokušao izvesti vratolomiju, a onda je sve krenulo nizbrdo Lufthansa avioni preusmjeravanje aviona Drama iznad BiH: Zrakoplov Lufthanse proglasio izvanredno stanje i prisilno sletio u Zagreb

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene