Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Neki obezglavljeni

Za sobom ostavljaju samo užas: U masovnoj grobnici pronađeno sto tijela

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Vjeruje se da su žrtve ubijene prije više od dva mjeseca.

Više od stotinu tijela pronađeno je u masovnoj grobnici na sjeveroistoku Nigerije nakon što je grad Damasak preuzet od Boko Harama. Tijela, mnoga s prerezanim grlom ili odrubljenim glavama, pronađena su ispod mosta u gradu Damasak, piše Daily Mail. 

Pročitajte i ovo Napad u Nigeriji (Foto: AFP) Sumnja se na Boko Haram Ubijeni nakon povratka sa sprovoda: Najmanje 65 mrtvih u islamističkom napadu u Nigeriji Žene i djevojke u kampu u Nigeriji (Foto: AFP) ČUDOM PREŽIVJELE Šokantna ispovijest žena spašenih od Boko Harama: Spasioci su se pokazali još gorima - "Silovali su nas i izgladnjivali..."

Obzirom na stanje tijela, vjeruje se da su žrtve ubijene prije više od dva mjeseca.

Pukovnik Azem Bermandoa Agouna rekao je da je dijelu žrtava odrubljena glava, dok su ostale ustrijeljene. Siguran je da se radi o zločinu koji je počinio Boko Haram.

Stvoren savez iz noćne more! Islamska država ih je prihvatila

Tijekom islamističkog ustanka od 2009. godine život je izgubilo više od 13.000 ljudi. Nedavno se Boko Haram udružio s teroristima Islamske države.

Boko Haram Damasak je preuzeo u studenom prošle godine kada su ubili 50 ljudi, a njih 3000 prislili na bijeg. Nigerijski predsjednik Goodluck Jonathan suočen je s kritikama zbog neuspjeha u sprječavanju nasilja.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene