Obavijesti Video Pretražite Navigacija
ne zna se koliko je zarobljenih

VIDEO Urušio se neboder u kojem su uglavnom bili turisti: Spasioci u ruševinama traže preživjele

Aktualno Galerija Spasioci u ruševinama traže preživjele - 1 Spasioci u ruševinama traže preživjele - 1 Foto: Afp Spasioci u ruševinama traže preživjele - 2 Spasioci u ruševinama traže preživjele - 2 Foto: Afp Spasioci u ruševinama traže preživjele - 3 Spasioci u ruševinama traže preživjele - 3 Foto: Afp +0 Spasioci u ruševinama traže preživjele - 4 Galerija 1/4 >>
U ponedjeljak prijepodne u obalnom gradu Aleksandriji u Egiptu urušila se zgrada od 13 katova. Više ljudi ostalo je zarobljeno u ruševinama, a još se ne zna ni točan broj ozlijeđenih.

U zgradi su uglavnom boravili turisti, kazao je medijima guverner Aleksandrije Maj Gen Mohamed El Sherif. Također, u prizemlju zgrade nalazila se trgovina. 

Hitne su službe na terenu i tragaju za zarobljenima u ruševinama, a još nema službenih informacija o broju ozlijeđenih. Na terenu je 10 vozila hitne pomoći. Reuters javlja kako su ozlijeđene najmanje četiri osobe.

Lokalne bolnice su u pripremi za zbrinjavanje ozlijeđenih, javlja portal The National News.

Pročitajte i ovo Borba oko srušenog Antonovskog mosta na rijeki Dnjipro Borba na okupiranoj obali VIDEO Ukrajinci prešli Dnjipro: Pojačanja stižu, Rusi ih pokušavaju otjerati, a sve prati teška artiljerija

Prema prvim informacijama, zgrada se urušila zbog vertikalne pukotine. Pokrenuta je istraga kako bi se utvrdio točan uzrok.

Zgrada je izgrađena 70-ih godina i vlasti su je uskoro namjeravale srušiti, dodao je El Sherif.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene