Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Iz ruševina izvučeno i dijete

Urušila se stambena zgrada, dvoje mrtvih

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Dvije su osobe poginule prilikom urušavanje petokatnice na zapadu Ukrajine.

Srušila se stambena zgrada u ukrajinskom gradu Lutsk. Ministarstvo za hitna stanja, priopćilo je kako je potpuno uništeno osam stanova, javlja AP.

Pročitajte i ovo Legija Sloboda Rusiji Cezar ima poruku za cara Zapovjednik ruskih legionara koji napadaju Rusiju: "Idemo u rat, umarširat ćemo u Moskvu!" Mike Johnson Predviđaju iste iznose za obje zemlje Američki Kongres glasat će o pomoći Izraelu i Ukrajini

'Čuo sam bang i to je sve. Mog muža više nema. Ja sam nekako ostala u hodniku', rekla je preživjela Ekaterina. Njezin je suprug pronađen mrtav među ruševinama. Ekaterina je jedna od nekoliko desetaka stanovnika srušene zgrade.

>> Srušile se dvije zgrade: Nestalo troje ljudi među kojima i 18-mjesečno dijete

Gradonačelnik Lutska, Nikolai Romanyuk rekao je kako je tragedija mogla biti i veća. 'Bilo je malo sreće, ako je to primjerena riječ, što se nije urušio sanitarni dio zgrade. U tom bi slučaju bilo mnogo više žrtava', rekao je Romanyuk.

U ruševinama je pronađeno osmero ljudi, među kojima je i četverogodišnje dijete. Zgrada se urušila kada je popustila nosiva struktura u središtu zgrade. 

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene