Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Eksplozija u Italiji

Srušile se dvije zgrade: Nestalo troje ljudi među kojima i 18-mjesečno dijete

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Srušile su se dvije zgrade u talijanskom gradu Conversano. Ozlijeđeno je najmanje 11 osoba, a tri se smatraju nestalima, među kojima je i 18-mjesečno dijete.

Dvije stambene zgrade na jugoistoku Italije, u gradu Conversano srušile su se u eksploziji za koju se vjeruje da je uzrokovana plinom. Nestala su tri člana nizozemske obitelji koja je u vrijeme eksplozije boravila u zgradi, priopćile su vlasti.

Pročitajte i ovo Policijski auto Dobre vijesti Sretan kraj potrage: Nestali 26-godišnjak vratio se kući živ i zdrav Nestali dječak iz Njemačke Pregledavaju centimetar po centimetar I dalje se traga za malenim Arianom (6): Danas najveća operacija potrage - 1200 pomagača, ljudski lanci, desetak dronova u zraku

Jedna od zgrada bila je prazna, a u drugoj su većinom boravili turisti. U eksploziji je ozlijeđeno najmanje 11 osoba, javlja Reuters.

>> Pogledajte kako su Talijani srušili crkveni toranj

Nestalim se smatraju roditelji i njihovo 18-mjesečno dijete, rekao je gradonačelnik Giuseppe Lovascio, dodavši kako njihovi mobiteli zvone, ali se oni ne javljaju.

'Nadamo se da nema nikoga pod ruševinama. Za sada nemamo informacije o mrtvima, ali pod ruševinama bi netko mogao i biti', rekao je gradonačelnik. 

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene