Obavijesti Video Pretražite Navigacija
neuništivi humor

"Malo duže trajao od zadnjeg seksa"; "Cijela se Juga probudila prije nas": Urnebesni komentari Crnogoraca nakon potresa

Ilustracija
Ilustracija Foto: Getty Images
Nakon potresa u Crnoj Gori, građani iz cijele regije ostavili su više od 1500 komentara. Neki od njih dobro će vas nasmijati.

U ranim jutarnjim satima, malo poslije 4 sata, Crnu Goru pogodio je potres magnitude 5,3 prema Richteru, a osjetio se diljem Hrvatske i Bosne i Hercegovine. Na društvenim mrežama uskoro su se javili brojni građani koji opisuju uznemirenost i strah nakon što ih je potres probudio. No među više od 1500 komentara na aplikaciji EMSC našlo se i puno smiješnih, pa čak i urnebesnih.

"Malo duže trajao od zadnjeg seksa", "Herceg Bosna se odvaja!!!", "Zaspao na Ivanici, probudio se u Dubrovniku. Utrostručila mi se cijena kvadrata", "Ja mislio komšija udara u gospođu", "Čak nas je probudio", "Dobro jutro, radni narode Crne Gore. Dosta ste spavali do podne, vrijeme je da se budite puno ranije", "Uspjelo me probuditi i treslo sigurno desetak sekundi. Nadam se da si okej, Selma".

Pročitajte i ovo Skrnavljenje erdutskog groblja - 1 Užas u Erdutu Napravili kaos na groblju, najgori stradala posljednja počivališta dviju djevojčica: "To može samo nečovjek napraviti"

No posebno je nasmijao Crnogorac koji se narugao poslovičnoj lijenosti svojih sunarodnjaka komentarom."A vidi ovo, cijela se Juga probudila da prokomentira prije nego mi u Crnoj Gori, gdje je i bio potres. Javljamo sutra jesmo li svi na broju. Ostajte nam dobro!"

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene