Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Talačka kriza

FOTO Upao u hotel i taocu stavio prsluk s eksplozivom!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nezadovoljstvo aktualnim političkim sustavom i čelnim ljudima zemlje dovelo je do sedmosatne talačke krize u jednom brazilskom hotelu.

Bivši vijećnik grada Brasilije i član brazilske Napredne stranke, 30-godišnji Jac Souza dos Santos, krivac je za jučerašnju višesatnu talačku krizu hotelu St. Peter u Brasiliji.

Pročitajte i ovo Ilustracija Treći u samo nekoliko dana Prišao joj u knjižnici i nabio ju u glavu: Političarki pružena pomoć, traga se za napadačem Potopljen grad u Rio Grande do Sulu Oluja i poplave Obilne kiše odnijele deset života: "Stanje je iznimno ozbiljno, kao da se suočavamo s ratom"

Dos Santos je na 13. katu hotela potjerao sve goste iz njihovih soba te za taoca uzeo jednog zaposlenika hotela. Na njega je stavio prsluk s eksplozivom i prijetio detonacijom cijelo vrijeme mašući pištoljem.

Talačka kriza u Moskvi: Student ubio profesora jer nije dobio peticu!

Čini se kako je ovaj incident bio politički motiviran jer je dos Santos s balkona 13. kata vikao kako je razočaran ljudima na vlasti te tražio ostavku predsjednice Dilme Rousseff.

Specijalna policija evakuirala je tristotinjak gostiju i zaposlenika hotela. Dos Santos se na koncu predao policiji, a još nije poznato je li eksploziv u prsluku bio pravi, javlja Fox News.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene